Serviciu clienti: 0744 818 391

Vopsire electrostatica

Prin vopsire electrostatica avem in vedere o tehnologie relativ noua pentru aplicarea vopselei pe diferite produse metalice si nu numai. Acest tip de vopsire are menirea de a imbunatati procesul de vopsire astfel incat sa fie obtinuta o calitate mult superioara in ceea ce priveste straturile de vopsea aplicata pe suprafetele din metal. Calitatea superioara se refera atat la aspectul obtinut in urma vopsirii in camp electrostatic, cat si la durabilitatea vopselei aplicata prin aceasta metoda.

La Metcry asiguram servicii de vopsire electrostatica astfel incat rezultatul final sa se ridice la standardele celor mai exigenti dintre clienti. Procedeul de vopsire electrostatica este foarte eficient, fiind nevoie de foarte putin timp pentru a pregati suprafetele pentru vopsirea acestora, dar si pentru realizarea propriu-zisa a procedeului de vopsire.

Avantajele vopsirii in camp electrostatic

Dincolo de vopsirea intr-un timp foarte scurt, vopsirea electrostatica ofera mai multe avantaje. In primul rand vorbim despre o calitate foarte buna atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere mecanic. Prin urmare suprafetele vopsite cu ajutorul acestui procedeu ofera o rezistenta mai mare la coroziune si la impact.

Lipsa scurgerilor de vopsea si lipsa eventualelor defecte care pot sa apara pe materialele vopsite se adauga de asemenea la avantajele acestui tip de aplicare a vopselelor. In acelasi timp eficienta foarte ridicata in utilizarea cantitatii de vopsea necesara pentru o astfel de vopsire este un avantaj major, fiind folosita pana la 99% din vopseaua utilizata in cadrul procesului de vopsire.

Faptul ca stratul de vopsea aplicat este perfect uniform este cu siguranta un alt avantaj care merita a fi amintit. In acelasi timp vorbim si despre o paleta foarte diversificata de culori care pot sa fie aplicate cu ajutorul procedeului de vopsire electrostatica. Nu in ultimul rand merita a fi amintit impactul minim asupra mediului inconjurator prin faptul ca vopsirea electrostatica nu presupune folosirea diluantilor, a solventilor sau a uleiurilor care pot duce la poluarea mediului inconjurator.

Servicii de vopsire electrostatica la Metcry Comanesti

La Metcry Comanesti asiguram servicii pentru vopsirea in camp electrostatic. In acest sens asiguram pregatirea suprafetelor care urmeaza a fi vopsite. In cazul in care aplicam procedeul de vopsire electrostatica pe suprafetele metalice realizate de catre echipa noastra, garantam pentru calitatea produselor metalice confectionate.

In cazul in care este nevoie de vopsire electrostatica pentru suprafete metalice care pot prezenta urme de rugina, resturi de materiale sau impuritati, inainte de aplicarea stratului de vopsea se va realiza indepartarea acestora.

Urmeaza vopsirea propriu-zisa, iar pentru acest lucru piesele care urmeaza a fi vopsite sunt pozitionate pe diferite dispozitive speciale astfel incat sa fie aplicata vopseaua in toate unghiurile si colturile produsului vopsit. Astfel se va obtine o aplicare perfecta a stratului de vopsea, facand inclusiv economie in utilizarea vopselei.

Asiguram vopsire electrostatica pentru garduri, porti, balustrade din fier forjat, gratii si copertine din metal sau pentru scari exterioare. Toate aceste produse din metal vor beneficia de un aspect deosebit si de protectie indelungata in urma vopsirii in camp electrostatic.

Apeleaza la Metcry pentru servicii de vopsire electrostatica!