Serviciu clienti: 0744 818 391

Gard tip jaluzea

Gard tip jaluzea reprezinta una dintre variantele pentru care poti opta atunci cand ai nevoie de un gard pentru o casa aflata in constructie sau atunci cand iti doresti inlocuirea gardului vechi cu un gard nou avand un aspect modern. Gardurile de tip jaluzea se preteaza pentru o multitudine de case la curte, dar si pentru alte obiective care au nevoie de un gard.

Argumentele care recomanda gardurile jaluzea

Exista mai multe motive pentru care un gard jaluzea poate fi alegerea optima. Un prim argument este reprezentat de versatilitatea acestui tip de gard. Aspectul minimalist, dar in acelasi timp modern al gardurilor de tip jaluzea fac din aceasta optiune una foarte potrivita pentru orice cladire cu caracter rezidential. Un gard tip jaluzea este confectionat pe baza de metal si este aplicat un strat de vopsea in culori la alegerea clientului pentru a se potrivi cu design-ul curtii si cu aspectul casei.

Intretinerea foarte facila este un al doilea argument care recomanda gardurile de tip jaluzea. Odata ce un astfel de gard este montat, acesta nu va avea nevoie de intretinere pentru multi ani de zile. Rezistenta ridicata a metalului folosit pentru realizarea unui astfel de gard il face o alegere oportuna pentru a nu avea nevoie de intretinere. Eventual se poate revopsi in alte culori, in cazul in care proprietarii considera ca este nevoie de un aspect nou al gardului.

Datorita rezistentei ridicate a gardurilor de tip jaluzea vorbim despre o durata de viata ce poate sa depaseasca 20 de ani. Acest lucru este cu siguranta un alt argument in favoarea acestor tipuri de garduri, devenind astfel o investitie pe termen lung pentru orice proprietar de casa la curte. Rezistenta in fata intemperiilor vremii, dar si in fata razelor soarelui fac din alegerea acestui gard tip jaluzea o alegere oportuna prin faptul ca materialul nu va prezenta urme nici dupa trecerea anilor si a anotimpurilor.

Intimitatea oferita de acest tip de gard este de asemenea un alt avantaj de care poti sa te bucuri. Datorita inclinarii lamelor acestui gard tip jaluzea, interiorul curtii este protejat de privirile curiosilor care trec in partea exterioara a curtii, insa din interiorul curtii se va putea observa ceea ce se intampla in exterior. Nu in ultimul rand putem aminti faptul ca gardurile de tip jaluzea asigura circulatia aerului, acest lucru fiind uneori un avantaj apreciat de clientii care opteaza pentru acest tip de gard.

Gard tip jaluzea de la Metcry Comanesti

Daca iti doresti sa beneficiezi de toate atuurile oferite de gardurile de tip jaluzea, la Metcry Comanesti realizam astfel de produse la cele mai ridicate standarde de calitate. Fiecare client va putea opta pentru garduri avand lamele mai inguste sau mai late. Lamele sunt sudate pe rama gardurilor, rama fiind realizata pe baza unui profil rectangular. In final se aplica un strat de vopsea peste lamele metalice, culoarea fiind la alegerea clientului astfel incat aceasta sa se asorteze cu aspectul locuintei.Te asteptam pentru a stabili toate detaliile pentru gardul de tip jaluzea de care ai nevoie pentru curtea casei tale!