Serviciu clienti: 0744 818 391

Gard tabla decupata

Gardul are rolul de a delimita ca si element simbolic spatiul privat de cel public. Insa dincolo de aceasta utilitate, gardul trebuie sa fie in concordanta cu stilul casei si al curtii din punct de vedere estetic. Exista foarte multe tipuri si modele de garduri, iar una dintre tendintele in acest domeniu o reprezinta gardurile din tabla decupata.

Pentru un gard tabla decupata se foloseste de cele mai multe ori procedeul numit debitare cu plasma. Cu ajutorul acestui procedeu se pot decupa la o calitate si precizie foarte ridicata diferite modele si dimensiuni, in functie de nevoile fiecarui client.

Datorita faptului ca gardurile din tabla decupata sunt potrivite pentru cele mai multe dintre stilurile de amenajare a casei si a curtii, la Metcry Comanesti vei putea beneficia de servicii pentru realizarea acestor garduri astfel incat sa iti ofere intimitatea necesara, dar si un aspect estetic deosebit pentru intreaga curte.

Avantajele gardurilor din tabla decupata

Atunci cand vorbim despre un gard tabla decupata vorbim despre o alegere care ofera o multime de avantaje. In primul rand gardurile din tabla decupata sunt extrem de rezistente in timp, fiind astfel o investitie pe termen lung. Un al doilea avantaj se refera la faptul ca intreaga curte va avea un aspect ultramodern, incadrandu-se in tendintele secolului in care traim din acest punct de vedere.

Faptul ca fiecare client poate opta pentru modele si forme care sa se ridice la nivelul asteptarilor sale reprezinta fara doar si poate un alt argument care recomanda alegerea acestor garduri din tabla decupata. Procedeele folosite la Metcry Comanesti ne permit sa realizam pana si cele mai complexe modele imaginate de clienti astfel incat rezultatul final sa fie un gard pe gustul clientului.

In consecinta vei putea alege modele cu linii drepte, modele cu diferite flori sau siluete, dar si modele cu diferite aspecte care sa te reprezinte. Un alt avantaj al acestor tipuri de garduri il reprezinta siguranta oferita. Desi gardurile pot avea diferite forme decupate, datorita materialului folosit sunt foarte greu de taiat de eventuale persoane care si-ar dori sa patrunda in curte.

Nu in ultimul rand putem aminti in randul avantajelor oferite de un gard tabla decupata intretinerea minima de care are nevoie un astfel de gard. Intretinerea acestor garduri este practic zero datorita faptului ca la Metcry Comanesti livram gardurile comandate gata protejate prin utilizarea metodei de vopsire electrostatica. Tot ceea ce trebuie facut pentru intretinerea acestor garduri este spalarea lor cu un jet de apa o data sau de doua ori pe an.

Garduri din tabla decupata de la Metcry, solutia ideala pentru orice curte!

Cu ajutorul gardurilor din tabla decupata pe care profesionistii nostri le realizeaza vei putea sa iti amenajezi exteriorul casei tale exact cum iti doresti. Este foarte important sa gasesti acele modele care sa iti ofere aspectul dorit pentru gardul casei tale, iar pentru acest lucru echipa noastra iti poate oferi sugestiile de care ai nevoie.

Indiferent de locatia si de specificul casei tale, te asteptam la Metcry pentru a gasi solutia ideala pentru curtea casei cu ajutorul gardurilor din tabla decupata.