Serviciu clienti: 0744 818 391

Scari metalice

Scari metalice sau scari de interior realizate din fier forjat sunt, fara nici o urma de indoiala, un element de decor deosebit de important, ba chiar mai mult, o scara metalica poate deveni punctul central al locuintei, punctul de atractie al tuturor privirilor. Pentru aceasta este nevoie, pe langa calitatea materialelor, si de maini pricepute care sa lucreze cu indemanare si spor la realizarea unei astfel de opere de arta.

Noi, Metcry Comanesti, suntem echipa de care ai nevoie! Suntem o echipa de profesionisti, o echipa sudata, priceputa si maleabila, la fel ca materialul cu care  lucram – fierul forjat, adaptandu-ne nevoilor si dorintelor tale!

Avantaje scari metalice

Pentru a te convinge si singur de ce scarile metalice sunt potrivite pentru locuinta ta, vom trece in revista cateva avantaje esentiale ale acestora:

–          Sunt estetice. Poate ca primul avantaj al scarilor metalice realizate din fier fortjat il reprezinta estetica lor deosebita. O astfel de scara se imbina armonios cu locuinta ta, ii ofera unicitate, eleganta, distinctie si mult bun gust. In functie de modelul pentru care optezi, o astfel de scara poate fi spectaculoasa, devenind piesa centrala a locuintei tale.

–          Sunt durabile. Facute de maini pricepute, scarile metalice pot rezista chiar si secole la rand, investitia meritand mai mult decat ai fi crezut la prima privire.

–          Sunt calitative. Pentru realizarea scarilor metalice folosim doar materiale deosebit de calitative, ceea ce confera calitate si produsului final. In plus, colaboram in permanenta cu tine pentru a obtine exact ceea ce-ti doresti.

–          Sunt practice. Scarile metalice rezista cu brio la trafic intens si la uzura, la umiditate, dar si la variatii de temperatura. Nu necesita lacuire, se curata foarte usor cu o carpa si arata mereu ca noi.

–          Se executa rapid. O astfel de scara se executa in maxim 3 saptamani, cu tot cu montaj.

–          Imbraca orice dimensiuni dorite. In functie de marimea locuintei, de stilul acesteia sau de alte criterii, scara poate fi 100% personalizata. Se incadreaza perfect oricarui stil si devine parte din ansamblu.

–          Se pot combina si cu alte materiale. Combina-le cu materiale precum lemnul, sticla, granitul sau marmura si vei obtine un aspect estetic “wow”.

Scari metalice din fier forjat potrivite pentru interioarele cu stil

Daca avantajele unei scari metalice de interior realizata din fier forjat te-au convis si–ti doresti si tu un astfel de articol, echipa noastra iti sta la dispozitie. Atunci cand te decizi sa incepi lucrarile scarii trebuie sa iei legatura cu o echipa de specialisti, iar noi suntem cei mai potriviti pentru aceasta lucrare.

De ce? Deoarece cu noi te poti consulta in privinta oricarei probleme, intrebari sau nelamuriri, asa incat scara metalica sa aiba forma si dimensiunea dorita. Materialele pe care le utilizam sunt de calitate superioara, fier forjat autentic, care-ti vor oferi un sentiment de siguranta de neegalat.

Noi stim toate trucurile necesare realizarii unei astfel de scari, stim sa realizam treptele perfecte, nici prea mici, nici prea inalte, putem aborda un proiect clasic sau modern, o scara dreapta sau in spirala, cu balustrade cu multa personalitate si originalitate.