Serviciu clienti: 0744 818 391

Gratii ferestre

Gratii ferestre sau grilaje sunt solutia ideala pentru cei care locuiesc la casa sau la parterul unui bloc. De ce? Deoarece ofera, in primul rand, protectie impotriva infractorilor, insa au si un aspect estetic deosebit, care se incadreaza in orice tip de arhitectura, aducand un plus de eleganta si frumusete.

Impreuna cu grilajele pentru usi si cu jardinierele, gratiile pentru ferestre creeaza un ansamblu exterior extrem de solid si de cautat printre cumparatorii nostri. Si pentru ca si in acest caz calitatea primeaza, noi iti stam la dispozitie cu o multime de modele de gratii pentru ferestre, de calitate superioara, realizate la comanda de catre profesionisti. In plus, echipa noastra este oricand deschisa spre modele noi, provocarile fiind exact pe gustul nostru!

Tipuri gratii ferestre

Gratiile de ferestre pot fi de 2 tipuri:

–          Gratii fixe. Acest model este cel mai cautat, probabil datorita sigurantei pe care o ofera si este folosit, indeosebi, pentru protejarea si infrumusetarea geamurilor.

–          Gratii cu posibilitatea de deschidere. Este un model robust si rezistent utilizat cu precadere pentru protejarea usilor. Confera, totodata, geamurilor sau usilor o eleganta deosebita, un aer usor romantic, impletindu-se perfect cu timpurile moderne. Desi au aparut destul de recent pe piata din Romania sunt deosebit de apreciate, fiind utilizate cu succes pentru spatiile comerciale, dar si pentru cele rezidentiale. Daca nu mai ai nevoie de ele le poti rula sau chiar plia, exact ca pe niste jaluzele. Pot fi actionate manual sau char electric printr-o telecomanda sau un comutator.

Indiferent ce model alegi, fix sau cu deschidere, gratiile pot fi drepte sau curbate, dupa preferinta ta. Important este ca acestea sunt robuste si impiedica patrunderea infractorilor in locuinta ta sau in magazine, deoarece ele pot fi folosite si pentru protejarea vitrinelor.

Daca vrei sa pui multe flori in geam, iti recomandam gratiile curbate, acestea oferindu-ti mai  mult spatiu. Daca, in schimb, vrei sa te axezi mai mult pe partea de decor a gratiilor pentru ferestre, alege-le pe cele drepte.

Pentru o ofera cat mai exacta de pret avem nevoie sa ne indici exact modelul dorit sau sa colaboram impreuna pana cand vom realiza unul nou, pe gustul tau, si dimensiunile exacte ale geamurilor. In acest mod, comanda va fi 100% personalizata si exacta, iar tu vei fi pe deplin multumit!

Avantaje gratii ferestre

Chiar daca fierul forjat este un material rece el este utilizat de sute de ani pentru amenajarile interioare si exterioare ale locuintelor. De ce? Deoarece atrage toate privirile prin frumusetea lui aparte, unica si autentica.

Datorita acestui fapt, cat si rezistentei impresionante, fierul forjat este utilizat pentru a realiza o multime de obiecte printre care se numara si gratiile pentru ferestre. Aceste gratii prezinta urmatoarele avantaje:

–          Sunt rezistente, ceea ce le face ideale pentru protectie impotriva infractorilor;

–          Sunt durabile, termenul lor de valabilitate fiind practic nelimitat;

–          Sunt estetice, impodobind cu gratie fereastra oricarei locuinte, iar impreuna cu o jardiniera din acelasi material realizeaza un cadru idilic;

–          Pot avea marimi diferite;

–          Pot imbraca forme diferite;

–          Pot fi impodobite cu diverse artificii, dand un aspect si mai elegant intregii lucrari;

–          Ofera stil si rafinament;

–          Au un parfum de epoca de neegalat, parfum pe care romanticii il vor aprecia.

Pentru a avea si tu parte de o lucrare de calitate, de gratii ferestre de exceptie, nu ezita sa ne contactezi!