Serviciu clienti: 0744 818 391

Garduri fier forjat

Garduri fier forjat sunt confectionate din produse de calitate superioara, iar datorita modului  spectaculos si complex in care sunt realizate pot fi asemanate cu adevarate opera de arta.

Fierul forjat a fost si este un produs extrem de apreciat de catre toti. Daca iti doresti sa ai si tu un gard din fier forjat realizat de adevarati artizani in domeniu, noi iti stam la dispozitie cu o gama larga de modele si dimensiuni de garduri fier forjat, pe care le realizam exact asa cum iti doresti.

De ce trebuie sa alegi garduri fier forjat?

Fierul forjat are o istorie foarte lunga,  fiind un fier pur ce are  o compozitie redusa de carbon. Din  acest material au fost realizate in vechime sabii, dar si poduri, care au si in zilele noastre aceiasi rezistenta.

Tot din fier forjat se realizeaza multe obiecte functionale de exterior precum porti, balustrade sau usi. Maleabilitatea de care da dovada, impreuna cu maiestria mesterilor care il prelucreaza, poate duce la realizarea unor unicate ce imbogateasc locul unde sunt amplasate si incanta privirile oamenilor, caci utilizarea fierului forjat da un aer de distinctie inconfundabil ce nu poate trece neobservat.

Gardurile din fier forjat sunt elemente de arhitectura care dau un caracter de unicitate unei imprejmuiri, personalizeaza si aduc un plus de eleganta unui imobil. Prin imbinarea gardurilor cu stalpi de sustinere decorativi poti obtine o imprejmuire deosebita, care contribuie la realizarea unui aspect general  deosebit de frumos  ce se va integra armonios in arhitectura existenta.

Garduri fier forjat – avantaje

Dintre principalele motive pentru care tu trebuie sa alegi gardurile realizate din fier forjat iti enumeram urmatoarele:

–          Au o estetica deosebita, iar pentru realizarea lor se folosesc elemente combinate de fier forjat, obtinandu-se structuri foarte frumoase;

–          Varietatea mare de vopseluri special realizate pentru fierul forjat permite realizarea de produse unicat, mai ales prin nuanta cromatica;

–          Au o durabilitate marita in timp;

–          Confera posibilitatea de a crea structuri personalizate in functie de preferintele tale si bugetul pe care il ai la indemana;

–          Multitudinea  de elemente componete si decorative care intra in componenta  gardurilor din fier forjat ne ajuta sa realizam  produse unicat, desenate special pentru fiecare client al nostru;

–          In spatele panourilor de gard se pot monta diverse inchideri, care pot fi de lemn, pentru realizarea unei opacitati complete, sau policarbonat de diverse nuante, care permite luminii sa patrunda fara a se distinge activitatea din curte.

Apeland la gardurile din fier forjat realizate de noi  vei beneficia de produse de calitate superioara, realizate de mesteri ce pun suflet in tot ceea ce fac.

Poti alege un gard realizat dupa modelele noastre sau poti opta pentru un gard realizat dupa desenul tau. Acest tip de gard va veni si iti va imbogati arhitectura casei tale prin estetica deosebita prin care este realizat. Poti, de asemenea, opta pentru un tip de gard ce nu lasa privirea sa patrunda dincolo de el sau pentru un model cu transparenta partiala.

Firma noastra este la dispozitia clientilor cu solutii practice, ideale pentru toate buzunarele. Politica noastra este de a realiza garduri din fier forjat cat mai frumoase, astfel incat toti clientii nostri sa fie mandri de colaborarea cu noi.