Serviciu clienti: 0744 818 391

Balustrade fier forjat

Balustrade fier forjat sunt caracterizate prin expresivitate si siguranta deplina. Utilizarea fierului forjat pentru realizarea unui astfel de element duce la innobilarea balconului si a spatiului de locuit, accentuand arhitectura casei si dandu-i, totodata, un aer de relaxare, de confort si de eleganta.

Deoarece balustradele din fier forjat se potrivesc oricarui stil de amenajare a locuintei tale, fie el clasic, vintage, modern sau romantic, echipa noastra, Metcry Comanesti, iti poate realiza exact balustradele de care ai nevoie pentru a-ti infrumuseta locuinta si a-i oferi si protectia necesara.

Avantaje balustrade fier forjat

Balustradele din fier forjat se remarca, in primul rand, printr-un aspect estetic de vis. Ele confera un aer de distinctie perfect functionala spatiului de locuit, fiind o arta placuta vederii si atingerii. Se incadreaza perfect arhitecturii, se adapteaza stilului tau si va incanta si privirile trecatorilor, care-ti vor lauda alegerea facuta.

Balustradele din fier forjat prezinta rezistenta si robustete de neintrecut. Cum asa? Datorita faptului ca in timpul procesului de fabricare fierul este tratat prin procedee chimice speciale, astfel incat durata de viata ii creste la sute de ani.

Trebuie sa amintim si de confortul si siguranta pe care ti le ofera aceste balustrade, musafirii tai fiind in afara oricarui pericol daca vor dori sa petreaca o seara minunata in racoarea balconului.

In plus, datorita faptului ca fierul forjat este un material extrem de maleabil, balustradele pot imbraca forme si dimensiuni diferite, cu modele care mai de care mai frumoase, dupa gustul si imaginatia ta.

Fiind confectionate doar pe comanda, aceste balustrade sunt unice, personalizate 100%, imbinand rolul estetic cu cel functional sau placutul cu utilul intr-o adevarata opera de arta. Iar echipa noastra iti poate realiza astfel de opere de arta la preturi deosebit de avantajoase!

Balustrade fier forjat de la Metcry, o solutie ideala pentru locuinta ta!

Balustradele din fier forjat pe care echipa noastra ti le confectioneaza te ajuta sa creezi o atmosfera romantica, de o eleganta deosebita, cu mult bun gust si un rafinament iesit din comun. Este important sa combini balustradele din fier forjat cu elemente care sa le puna in valoare, cu elemente si materiale naturale, care sa transforme locuinta ta intr-un spatiu aerisit si nobil.

Poate ca aceste balustrade ti se vor parea demodate, insa daca vei urmari creatiile din acest domeniu din ultimii ani vei intelege ca fierul forjat a revenit la moda sau, mai exact, el nu s-a demodat niciodata.

Cu secole in urma, fierul forjat era doar apanajul celor bogati, insa in secolul XXI noi am readus fierul forjat in atentia ta si prin realizarea de balustrade din fier forjat de exceptie. Pe langa frumusetea acestui articol, putem spune ca balustradele sunt practic indestructibile, rezistand de-a lungul timpului, iar noi suntem mandri ca am reusit sa realizam astfel de opere.

Fiind si foarte versatil, fierul forjat se potriveste oricarui tip, model, dimensiune de balustrada sau arhitectura, facandu-l un material deosebit de cautat si de apreciat de catre toata lumea.

Daca te-am convis de frumusetea balustradelor din fier forjat, te asteptam cu toate detaliile pentru a ne apuca de treaba si a-ti face cea mai frumoasa balustrada pentru balconul casei tale!