Serviciu clienti: 0744 818 391

Despre noiMETCRY Comanesti este o firma relativ tanara, infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate productia si montajul confectiilor metalice pentru amenajari interioare, structuri metalice pentru mobilier si garduri si porti din fier forjat.

Lucrarile noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Aducem solutii in cazul in care beneficiarul o cere. Proiectam, executam si montam produsele din fier forjat executate in atelierul propriu cu utilaje performante si tehnologii de ultima generatie, cu oameni calificati si experienta in domeniu,  oferind  clientilor nostri  stisfactia unor lucrari calitative in timp util, cu respectarea  tuturor conditiilor impuse  prin termenii contractuali.

Personalul calificatexperienta noastra in executia si montajul confectiilor metalice si fierului forjat , asigura ca faceti  alegerea pefecta pentru a va imbogati locuinta cu aceste lucrari deosebite.

Avand o bogata experienta in domeniu, firma noastra realizeaza o gama variata de produse din fier forjat:

 • – porti rulante si batante din fier forjat
 • – garduri fier forjat
 • – balcoane fier forjat
 • – balustrade fier forjat
 • – jardiniere fier forjat
 • – decoratiuni interioare din fier forjat
 • – mobilier pe baza de fier forjat
 • – restaurare / reparare lucrari din fier forjat

toate acestea perfect adaptate gusturilor, necesitatilor si stilului fiecarui client.

METCRY Comanesti realizam la calitate europeana, constructii metalice pentru amenajari interioare si exterioare

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Aducem solutii in cazul in care beneficiarul o cere. Proiectam, executam si montam produsele din fier forjat executate in atelierul propriu cu utilaje performante si tehnologii de ultima generatie, cu oameni calificati si experienta in domeniu, oferind clientilor nostri satisfactia unor lucrari calitative in timp util, cu respectarea tuturor conditiilor impuse prin termenii contractuali.

Numarul si aprecierile mai mult decat pozitive ale clientilor nostri, atat persoane fizice cat si societati comerciale, ne dau convingerea ca suntem in elita producatorilor

Metcry Comanesti va sta la dispozitie cu o gama variata de produse din confectii metalice, fier forjat

 • Garduri fier forjat
 • Porti fier forjat
 • Scari metalice
 • Balustrade fier forjat

Realizam produse din fier forjat in Comanesti, Moinesti, Onesti, Darmanesti la cel mai bun raport calitate-pret!

Fierul are in prezent o utilizare din ce in ce mai ampla, asta datorită capacitatii ei de a imbina in cel mai armonios mod latura practica cu cea decorativa. Desi este un mestesug practicat inca din cele mai vechi timpuri, putini oameni ridica aceasta meserie la nivel de arta! Firma noastra ridica aceste servicii la standarde de maiestrie, punand pe primul plan necesitatea clientului de frumusete si confort, mai ales ca noi pastram calitatea ridicata la preturi decente.

Firma Metcry ofera o gama foarte larga de produce ce includ scari exterioare, porti si garduri, balustrade, scari metalice si gratii ferestre din fier forjat in Comanesti, Darmanesti, Onesti, Moinesti. Daca tocmai construiti o casa sau sunteti in curs de redecorare si va doriti o nota de rafinament si bun gust, apelati cu incredere la serviciile Metcry!