Serviciu clienti: 0744 818 391

Porti jaluzea

Realizam o gama diversificata de modele de porti jaluzea. Indiferent daca vorbim despre o casa aflata in constructie ori daca este nevoie de inlocuirea unei porti vechi pentru curtea casei tale, o poarta de tip jaluzea poate oricand sa fie alegerea oportuna. Aceste porti jaluzea sunt alegerea recomandata in cazul in care ai optat pentru garduri de tip jaluzea, dar in acelasi timp poate sa fie alegerea potrivita si pentru alte tipuri de garduri.

La Metcry Comanesti realizam porti jaluzea avand lamele mai inguste sau mai late, acestea fiind sudate pe rama panoului de card din profil rectangular. Modul in care se poate face deschiderea acestor porti jaluzea este fie batanta, fie culisant, fie autoportant.

Vopsirea acestor porti jaluzea se poate face atat prin metoda clasica, cat si prin metoda vopsirii electrostatice. Indiferent de varianta aleasa, folosim doar vopsea profesionala pentru metal, iar inainte de aplicarea stratului de vopsea se aplica un strat de grund pentru un plus de rezistenta a metalului.

Aspecte ce recomanda portile de tip jaluzea

Daca te intrebi care sunt argumentele pentru care la Metcry recomandam clientilor nostri portile de tip jaluzea, trebuie spus ca exista mai multe aspecte pentru acest lucru. In primul rand vorbim despre un design foarte placut si care se incadreaza in tendintele actuale. Acest lucru datorita faptului ca vorbim despre porti cu aspect minimalist, dar in acelasi timp modern.

Un al doilea aspect este reprezentat de sudurile care sunt polizate si foarte atent finisate astfel incat sa fie satisfacute pana si cele mai exigente asteptari. Datorita faptului ca lamele portilor de tip jaluzea sunt semi-inclinate, aerul poate sa circule liber printre acestea. Acest aspect poate fi un plus in anumite circumstante.

Intretinerea aproape inexistenta chiar si odata cu trecerea timpului este un alt aspect in favoarea portilor jaluzea. Materialul pe baza de metal, stratul de grund aplicat peste metal si stratul de vopsea aplicat peste stratul de grund fac din aceste porti o alegere ideala pentru a rezista in fata intemperiilor vremii. Prin urmare vorbim despre porti care nu vor rugini nici dupa multi ani de zile.

Nu in ultimul rand aceste porti jaluzea sunt recomandate si datorita faptului ca forma semi-inclinata a lamelor ofera intimitatea dorita in interiorul curtii, permitand in acelasi timp vizibilitate inspre exteriorul curtii.

Porti jaluzea de la Metcry Comanesti

Ne adresam tuturor clientilor cu porti jaluzea realizate la cele mai ridicate standarde de calitate. Echipa noastra dispune de echipamente profesionale pentru confectionarea acestor tipuri de porti, iar experienta dobandita in domeniul acesta de activitate ne recomanda in randul clientilor care au nevoie de o poarta pentru curtea casei lor.

Oferim consultanta pentru clientii care apeleaza la serviciilor noastre astfel incat sa ne asiguram ca in final vom oferi satisfactie pana si celor mai exigenti dintre clienti. In functie de cerintele solicitate de client, la Metcry proiectam si executam poarta de tip jaluzea solicitata, iar ulterior asiguram montajul acesteia daca este nevoie. Contacteaza-ne pentru a stabili toate detaliile privind poarta de tip jaluzea de care ai nevoie pentru curtea casei tale!