Serviciu clienti: 0744 818 391

Fier forjat Moinesti

Daca vrei sa dai o nota de eleganta locuintei tale, opteaza pentru fier forjat Moinesti. Fie ca doresti sa-ti amenajezi interiorul, fie ca exteriorul se cere innoit, fierul forjat este optiunea cea mai potrivita pentru tine. De ce? Deoarece are o multime de avantaje, care nu numai ca te vor incanta pe tine, insa vor fi apreciate si de catre toti prietenii si musafirii care-ti vor trece pragul.

Si pentru ca fierul forjat trebuie prelucrat de niste specialisti, echipa noastra iti sta la dispozitie cu o multime de propuneri pe care te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza.

Avantaje fier forjat Moinesti

Fierul forjat este catalogat drept cel mai indicat material atunci cand doresti sa-ti amenajezi exteriorul sau interiorul locuintei. De ce? Deoarece prezinta 3 mari avantaje de necontestat:

  1. Aspectul. Fierul forjat este si va ramane mereu la moda. De ce? Deoarece are un aspect deosebit de frumos si confera eleganta, distinctie si unicitate oricarei locuinte, indiferent ca vrei sa-l utilizezi pentru interior sau pentru exterior.
  2. Perioada de utilizare. Fierul forjat este un material deosebit de rezistent la intemperii si-ti va rezista zeci de ani. Pentru aceasta, fierul forjat si elementele realizate din acest material sunt vopsite cu un strat ce confera protectie. De asemenea, fierul forjat trebuie si ingrijit corespunzator.
  3. Posibilitatile de ingrijire. Fierul forjat se ingrijeste foarte usor. Murdaria si praful care se depun pe elementele din fier forjat se indeparteaza rapid cu o carpa uscata sau umeda. Daca rugina si-a facut aparitia, zonele respective trebuie slefuite cu hartie abraziva si apoi vopsite cu solutie speciala pentru rezistenta.

Pe langa aceste avantaje fierul forjat mai prezinta si altele:

–          Nu rugineste;

–          Se poate utiliza atat pentru exteriorul locuintei, cat si pentru interior;

–          Este maleabil si se lucreaza usor cu el;

–          Iti permite realizarea de obiecte precum porti, garduri, scari, balustrade, copertine sau mobilier din fier forjat;

–          Nu se demodeaza;

–          Este rezistent;

–          Se potriveste oricarui stil;

–          Are o istorie de mii de ani si-ti permite sa realizezi adevarate opere de arta.

Clasificare fier forjat Moinesti

Dupa cum vezi, avantajele utilizarii fierului forjat sunt multiple si chiar ar fi o adevarata pierdere sa nu-l utilizezi in amenajarea locuintei tale, tinand cont ca-ti ofera si numeroase posibilitati de alegere:

–          Porti din  fier forjat, care pot fi rulante sau batante;

–          Garduri fier forjat;

–          Balustrade;

–          Scari exterioare si scari interioare;

–          Copertine;

–          Gratii  pentru ferestre;

–          Balcoane din fier forjat;

–          Jardiniere;

–          Decoratiuni interioare;

–          Mobilier din fier forjat;

Ai multe optiuni, iar echipa noastra Metcry iti sta la dispozitie cu personalizare 100% dupa gusturile si necesitatile tale. Fiecare client este unic, iar noi am inteles acest lucru. Tocmai de aceea te invitam la o intalnire pentru a discuta despre toate dorintele si ideile tale cu privire la amenajarea locuintei tale cu fier forjat, iar noi ne luam angajamentul ca-ti vom realizat exact ceea ce-ti doresti.

In plus, trebuie sa stii ca toate obiectele sunt realizate de noi, in propriul atelier, din materiale de calitate, cu ajutorul unor utilaje si tehnologii performante. Practic, ne ocupam de la A la Z de toata lucrarea, de la intalnirea de discutii si pana la proiectare, executie si montare.

Daca vrei calitate si frumusete in executie, alege-ne pe noi, echipa Metcry!