Serviciu clienti: 0744 818 391

Porti fier forjat

Porti fier forjat reprezinta unele dintre cele mai de succes produse din fier forjat existente pe piata. Tot mai multi oameni isi manifesta interesul de a achizitiona un astfel de bun de folosinta indelungata, care este usor de intretinut si asigura si satisfacerea nevoilor de securitate.

Firma noastra, Metcry Comanesti, vine in intampinarea ta cu o oferta deosebit de atractiva de porti din fier forjat. Aceste porti sunt executate intr-o gama larga de modele si pot fi adaptate nevoilor tale.

Porti fier forjat de la Metcry Comanesti

De ce sa cumperi porti din fier forjat de la noi?

–          Poti cumpara aceste produse daca iti doresti ceva cu adevarat deosebit, ceva care sa fie individualizat de restul portilor din fier forjat ce exista pe piata;

–          Ne dorim sa fim firma potrivita, la locul poptrivit, cu produsele si preturile cele mai bune pentru tine.

Porti fier forjat – avantajele oferite de o asemena poarta

Foarte multi oameni isi doresc ca o poarta, pe langa aspectul deosebit de estetic pe care il confera imobilului, sa aiba si un rol important in asigurarea securitatii perimetrului curtii.

Poti sa imbini utilul cu placutul si sa ai o poarta din fier forjat ce are incorporat un sistem de supraveghere bazat pe senzori de miscare si camere ascunse de monitorizare ce se activeaza atunci cand senzorii detecteaza miscarea. Acest sistem nu este vizibil tocmai pentru a nu deteriora in nici un fel imaginea portii, iar eventualii “curiosi” sa fie luati prin surprindere. Sistemul de supraveghere iti va conferi, pe langa sentimentul de securitate, si un adevarat ansamblu de mijloace fizice care sa iti ofere protectie.

Sistemul de inregistrare poate avea o autonomie de inregistrare mare, iar senzorii se autoincarca in timpul zilei de la lumina solara. Camerele de supraveghere sunt montate in stalpii portilor, in partea superioara. Acestia sunt capabili sa detecteze miscarea de la 1,5 metri distanta. In acest fel, orice persoana care se va apropia de proprietatea individuala va fi filmata, iar inregistrarea va fi transmisa si stocata pe un suport extern.

Portile din fier forjat au rolul de a proteja intrarea in curte si totodata, de o decora. Deoarece poarta este primul element cu care musafirii tai iau contact, aceasta trebuie sa fie deosebita si sa te reprezinte. In acelasi timp, poarta trebuie sa se incadreze in arhitectura generala a caminului sau a sediului companiei.

Atunci cand vorbim de porti, ne referim la porti pietonale si la porti pentru accesul auto. Nu exista o dimensiune standard pentru o poarta pietonala din fier forjat. In ceea ce priveste portile din fier forjat pentru accesul auto, dimensiunile difera foarte mult, neexistand dimensiuni predefinite, ci doar cerinte diverse de satisfacut ale clientilor, in functie de necesitate.

Apeland la portile realizate de catre echipa noastra de specialisti, Metcry Comanesti, vei beneficia de produse de calitate superioara la preturi deosebit de avantajoase pentru tine. Poarta casei tale va fi una deosebita si va atrage intodeuna privirile trecatorilor. Ea va innobila arhitectura casei tale si ii va conferi un aer aritocratic.

Impreuna vom reusi sa dam viata dorintelor tale in ceea ce priveste forma, materialul si design-ul portii tale din fier forjat!

« 2 de 2 »